Lovely Fellow's @aienienka

By Suhana Abidin - September 14, 2020


Assalamualaikum . . .


Long time no see :( Ofcourse berhabuk teruk blog aku nie due to 7 bulan lebih tak update . Menghilang sekejap atas beberapa faktor yang tak dapat di elakkan . Rindunyaaa nak blogwalking blog kawan-kawan . I still remember some of blogger Tqa london , Nini , Kak Dana , Aien dan some of my friend yang kerap kunjung mengunjung dulu . Hopefully korang semua sihat dan dijauhkan dari penyakit bahaya sekarang nie . 



Nampak tak banner besar gedabuckkk atas nie ? Dulu aku rajin join segment or contest dari follower blog aku sebagai tanda support . Hari nie aku sempat singgah blog aien dan why not aku show some support untuk first segment dari aien nie memandangkan aku pun dah lama menghilangkan diri . Hai Aien , saya join yaaa . . . 


Bulan 9 nie my birthday month , hopefully termasuk dalam listed blogslist korang aien dan kawan-kawan yang lain juga . Jemput join , show some support to our friend yaa . . 


Syarat-syarat :-

1) Follow blog Aien .

2) Buat satu post bertajuk " Lovely Fellow's @aienienka " , Copy banner dan backlink semula banner tersebut ke blog aien . 

3) Komen dan tinggalkan link post korang di posting Aien .


Syarat yang simple , faham ke faham ? Hehehe . . .Good luck . 

11 Bawang Holland

  1. Singgah dan blogwalking dari segmen Lovely Fellow's @aienienka :)

    ReplyDelete
  2. hi jomla join
    jemput singgah ,
    moga ada rezki buat kitaa
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/preloved-giveway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan dari segmen yang sama :D Jemput lah singgah ke blog :) Sy follow sini ^^

    https://www.sillymillyy.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html?showComment=1600138554366#c5781950363273831118

    ReplyDelete
  4. Singgah...

    https://webayas.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    ReplyDelete
  5. singgah makan aiskrim dekat sini.
    Jom ngeteh kat blog saya! <3

    ReplyDelete
  6. Aww thank you for remembering me. Semoga kita semua dijauhkan dari covid19.
    Samalah, Tqa pun lama tak blogging, sebulan skali itupun rasa liat sangat nak update. Yang paling latest ni pun paksa diri untuk publish sebab anak buah dah tido, so takde orang nak kacau kita buat kerja haha good to see you back.
    Have fun bersegmen :)

    ReplyDelete
  7. https://aimieija.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    hai singgah sini :)

    ReplyDelete
  8. Good luck! Jemput join my GA too. Banyak hadiah menarik untuk dimenangi! :) http://www.aimisyahirah.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah dari segmen yang sama..

    http://www.shikinrazali.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    ReplyDelete